Izvor:
17.03.2017 u 21:53
0

Dvanaest godina je mlađa i još uvek studira: MLADA GLUMICA PROGOVORILA O TAJNOJ VEZI SA VIKTOROM SAVIĆEM!

Viktor Savić (33) već godinu dana u vezi je sa 12 godina mlađom koleginicom Teodorom Miljković, koju je javnost upoznala u seriji "Budva na pjenu od mora".

Sve detalje svoje romanse par je uspevao da sakrije od očiju javnosti, a mlada glumica tek sada je progovorila o vezi sa Viktorom.

Naša veza potpuno je javna i osim toga da smo zajedno, nema tu nešto mnogo da se kaže. Uživamo, to je najbitnije – rekla je Teodora.

Inače, njih dvoje su se nedavno vratili sa zajedničkog zimovanja u Italiji, a iako se pisalo da vezu planiraju ovog proleća i da kruniše brakom, glumica kaže da za to nisu još spremni.

Još sam na fakultetu i trenutno idem na predavanja, tako da mi venčanje nije ni na kraj pameti.

Blic
Foto: Instagram/ laylareikoartis

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter