Izvor: KURIR
20.05.2022 u 13:01
0

ESTRADA U TRANSU! Didi Džej GLAVNA u kući svetski poznatog dizajnera u KANU (VIDEO)

Dijana Rokvić u svetu i kod nas poznatija kao Didi Džej deo je svtskog džet – seta, pa je na poziv čuvenog dizajnera Pjera Kardena bila jedna od zvanica na njegovoj privatnoj zabavi koju je organizovao u svom domu u Parizu.

Modni mag je u svojoj vili od pola miliona upriličio parti za odabrane goste među kojima se našla i naša pevačica.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

VREĐAO NOVINARE! Reperovo bahato ponašanje sve razbesnelo, iznervirao se i napustio emisiju

Ona je za ovu priliku odabrala dugu belu haljinu koju je uklopila sa skupocenom tašnicom i sandalama. Po nju u hotelu gde je odsela je poslato vozilo, a sve detalje Didi je ovekovečila i objavila na društvenim mrežama.

Inače, pevačica sa svojim frizerom Draganom Todorovićem i suprugom Danijelom Rokvićem trenutno boravi na Azurnoj obali gde će se danas i sutra pojaviti na Kanskom festivalu.

– Ovo je vrh sveta. Bila sam na zabavi čuvenog dizajenera, a danas i sutra idem na glavni crveni tepih. Sve je prelepo. Otkriću vam da je dizajener Kavalija oduševljen sa mnom i pravi mi specijalne haljine. Oduševljena sam komplertnom organizacijom. Godinama sam radila na tome da najpoznatija imena iz sveta mode i muzike čuju za mene i sada živim taj san – rekla je Didi  iz Kana.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter