Izvor: HappyBSC
01.04.2022 u 19:06
0

FANOVI FILMSKIH KOMEDIJA SKRHANI! Džim Keri se više NEĆE baviti glumom, u pitanju je NOVA PROFESIJA koja će vas IZNENADITI!

Džim Keri kaže da planira da okonča svoju višedecenijsku holivudsku karijeru.

Tokom razgovora o svom najnovijem filmu, „Sonic the Hedgehog 2“, 60-godišnja zvezda otkrila je da se „povlači“ iz glume.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Na pitanje voditelja da li je ozbiljan, Keri je rekao: „Prilično sam ozbiljan“.

„Zavisi“, objasnio je. „Ako anđeli donesu neku vrstu scenarija koji je napisan zlatnim mastilom, koji mi kaže da će to biti veoma važno da ljudi vide, možda ću nastaviti istim putem, ali pravim veliku pauzu.“

Keri je nastavio da naglašava kako je uživao u životu van reflektora, stvarajući umetnost i provodeći vreme sa svojom porodicom.

„Stvarno volim svoj miran život, i stvarno volim da stavljam boju na platno, i zaista volim svoj duhovni život – a ovo je nešto što možda nikada nećete čuti od druge poznate ličnosti da kaže sve dok postoji vreme – imam dovoljno. Dosta sam uradio, rekao je glumac koji planira da napusti svoj posao radi slikarstva.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter