Izvor: HappyBSC/Tanjug
08.07.2022 u 16:09
0

FATALNA BIJONSE JE PRVA ŽENA SA 20 HIT SINGLOVA NA BILBORDOVOJ LISTI: Evo koje muzičke ikone je ostavila iza sebe!

Američka pop zvezda Bijonse postala je prva žena sa 20 singlova koji su ušli u top 10 na Bilbordovoj listi „100“, pošto joj je to pošlo za rukom i sa najnovijim hitom “Break My Soul”, objavili su američki mediji.

Ova pesma će se naći na njenom novom studijskom albumu “Renais sance” koji će izaći 29. jula.

DIVA DOBILA MILION KOMPLIMENATA: Bijonse u providnom kombinezonu PALI Instagram! (FOTO)

Ona je istovremeno bila i prvi ženski umetnik sa 10 hitova u top 10 kao članica neke grupe, što je postigla sa „Destinys Child“.

Pored Bijonse, koja je broj od 20 hitova među najboljih 10 u nekom trenutku dostigla danas, to je uspelo još jedino muskim muzičarima Majklu DŽeksonu i Polu Mekartniju.

Pokojni kralj pop muzike ima 30 top 10 singlova u karijeri kao solo umetnik, nakon što je stigao do 11 takvih ostvarenja kao član grupe „Džekson 5“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Pol Mekartni ima 34 takva hita sa Bitlsima i još 23 kao solo umetnik.

Poslednji hit Bijonse Nouls „Break My Soul“ objavljen je 20. juna, a ova američka zvezda se nalazi i na julskoj naslovnoj strani magazina Vog.

U izradi ovog singla, osim Bijonse učestvovali su i muzičari The Dream i Triki Stjuart, kao ko-autor i ko-producent. Oni su prethodno zajedno radili na hitu „Single Ladies“.

U listi imena koje su radili na pesmi “Break My Soul” nalaze se, očekivano, i njen suprug Jay-Z, zatim Adam Pigot i Freddie Roš.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter