Izvor:
12.06.2017 u 17:32
0

GASTARBAJTERI NE ŠTEDE ZA VESELJE: Naši pevači za jedno krštenje uzeli 100.000 evra BAKŠIŠA!

Jedan uticajni gastarbajter je pravio krštenje i proslavu rođendana za svog sina i nije žalio para.

Petoro srpskih pevača – Darko Lazić, Dara Bubamara, Katarina Živković, Viki Miljković i Jana Todorović, dobro se oparilo za vikend u Beču, i na krštenju sina jednog gastarbajtera su, kako se priča, uzeli čak 100.000 evra bakšiša.

Domaćini nisu žalili para, a pevači su se prezadovoljni, i punih para vratili u Srbiju.

– Viki, Dara, Darko, Katarina i Jana su u subotu nastupili u Beču i uzeli oko 100.000 evra bakšiša. Jedan uticajni gastarbajter je pravio krštenje i proslavu rođendana za svog sina. Kod Roma u Austriji je stvar prestiža ko će napraviti bolju proslavu – navodi izvor.

Međutim, iznos koji su pevači inkasirali je još veći kada se tu uračunaju i njihovi honorari.

– Darka Romi obožavaju, on je za njih kralj. Bukvalno su ga i deca čašćavala. Svi su se pošteno oparili, jer su imali i fiksne honorare koji su otprilike oko 5.000 evra. Bakšiš dele svi, od muzičara do menadžera, pa moraju da imaju i fiknsi deo. Pevači vole da rade ovakve tezge jer se popnu na binu, dobiju listu pesama i njima je super. Posle kada siđu među ljude, onda ih oni kite parama. Pritom, ta sala je veoma luksuzna, posluženje je u vidu švedskog stola, piju se najskuplji šampanjac i ostala pića – zaključio je izvor.

Izvor: informer.rs
Foto: Instagram/janavip2011

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter