Izvor:
09.06.2017 u 14:58
0

GORE DRUŠTVENE MREŽE: Gasttozz smuvao ćerku poznate pevačice! (FOTO)

Pobednik treće sezone najpopularnijeg rijalitija "Parova" Nenad Marinković Gastoz smuvao je Lunu Đogani, ćerku Anabele Atijas i Gagija Đoganija, na nedavnom putovanju u Grčkoj.

Naime, Gagi i Luna su učestvovali u jednom projektu i zajedno otišli u Grčku, a more i sunce učinili su svoje, pa su između ovo dvoje ubrzo proradile emocije.

Gasttozz i Luna su sve vreme bili upućeni jedno na drugo i među njima su se vrlo rodile emocije, a sunce i more su učinili da popuste sve kočnice pa su se prepustili strastima – rekao je izvor.

Luna se baš zaljubila, dok Gastoz pokušava da smiri situaciju, saznaje izvor.

Luna se baš zaljubila i odmah bi se upustila u vezu sa nenadom, ali se on trudi da kulira. Naime, njegova devojka Naida, s kojom je nekoliko nedelja u vezi, čula je šta se desilo u Grčkoj i napravila je scenu. Gasttozz pokušava da balansira, ali se ne zna na koju će stranu privoliti – rekao je izvor.

Luna Đogani nije htela da potvrdi, ali ni da demantuje.

Ha, ha, ha, ne želim ništa da komentarišem – rekla je kroz osmeh i dodala:

Ja sam raspoložena devojka. Meni je život lep i imam mnogo razloga da se smejem.

Luna je rekla da je Gasttozz divan dečko.

Da, da, u super smo odnosima. On je super dečko, sve pohvale za njega – rekla je kroz osmeh.

Nenad sa druge strane nije bio rečit.

Ja nisam davao izjave za novine pet meseci, pa nećui ni sad, hvala na razumevanju – rekao je Gasttozz.

Izvor: Kurir
Foto: Instagram/gastooz, lunadjo

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter