Izvor: Happy BSC
05.05.2022 u 13:44
0

GORI KAKO IZGLEDA! Barbara Bobak nikad IZAZOVNIJA! Evo gde je i šta radi posle raskida sa Darkom Lazićem (FOTO)

Jedna od najtraženijih domaćih pevačica, Barbara Bobak, snimila je spot za svoj novi singl pod zanimljivim naslovom – “Duplo gora”.

Lepa i talentovana Barbara zagolicala je maštu svojim fanovima, pa je sa njima prvo podelila fotografije nastale na snimanju, a komentari su puni oduševljenja. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Ono što mnogi primećuju jeste činjenica da Barbara izgleda nikada bolje i da je na odličnom putu da se pozicionira u sam vrh estradne scene.

JOŠ UVEK U LJUBAVI? Darko Lazić i Barbara Bobak nakon raskida komuniciraju na ovaj način, isplivalo sve? (FOTO)

Dodatna zanimljivost jeste to što je tekst za ovu pesmu napisala sama i to prošlog leta, dok je uživala na odmoru u Egiptu. 

Pesmu je ekranizovala visokobudžetnim spotom kojim je upotpunila svoj novi projekat, koji će ubrzo ugledati svetlost dana.

Bobakova je za svoju publiku izabrala samo najbolje, a pored svedenih, pojavljuje se i u provokativnim izdanjima, ali uvek sa granicom ukusa.

U jednoj od scena na njenom krilu je i zgodni muškarac, što je takođe naišlo na brojne komentara.

Pesma i spot svetlost dana ugledaće 13. maja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter