Izvor:
23.02.2018 u 22:17
0

IMALI SU DRUGO IME U PLANU, ALI SU SE ODLUČILI ZA…: Javnost iznenađena zbog imena koje će Nata i Luka dati svojoj ćerkici!

Pre nekoliko meseci, domaći mediji su pisali da će drugo dete popularne pevačice dobiti ime Natašine bake, ali se ispostavilo da su ona i njen suprug Luka Lazukić ipak odlučili da idu u drugom smeru.

Na jesen prošle godine, Nataša Bekvalac održala je poslednji nastup i otišla na trudničko odsustvo. Ona od tada nije aktivna na društvenim mrežama i retko je viđamo u javnosti jer uživa u slatkom iščekivanju svoje druge bebe i skladnom porodičnom životu sa suprugom Lukom Lazukićem i ćerkom Hanom.

Dok Nataša uživa u idili, njene obožavaoce i medije interesuje kako će pevačica nazvati svoje drugo dete, koje bi uskoro trebalo da dođe na svet. Pre nekoliko meseci, mediji su objavili da Nataša želi da nazove ćerku Dragica, po svojoj baki.

Nataši se veoma dopada to ime za ćerku, međutim još nije sigurna da je to pravi izbor. Iako ona voli ta starinska imena, Luka je više za varijantu da njihova ćerkica dobije neko modernije ime – izjavio je tada izvor blizak paru.

Kako se ispostavilo, mezimica srećnog para ipak će dobiti kraće ime, i to grčkog porekla, koje ima posebnu simboliku vezanu za njenu i Lukinu ljubav.

Nataša je, naime, ispričala da su do imena za svoju bebu Luka i ona došli zahvaljujući jednoj porodičnoj igri!

Naša ćerka zvaće se Katja. Jedne večeri, u jeku prepirki oko imena, Luka i ja smo odlučili da s decom napravimo malu igru. Izvlačili smo papiriće na kojima je svako napisao predlog. Tako je izvučeno ime Katja. Neću da kažem čija je to želja bila, ali moram da priznam da sam se izuzetno obradovala. Šalu na stranu, njeno ime nosi mnogo simbolike i vezano je za Lukinu i moju ljubav – iskrena je Nataša.

Kako je pevačica istakla, reč je o imenu grčkog porekla i interesantnog značenja.

Prema jednom tumačenju, izvedeno je od grčke reči hekateros, što znači oboje,dok po drugoj teoriji ime vodi poreklo od reči katharos (čisto). Lukina i moja omiljena grupa je Ekaterina Velika, a Katja je varijanta imena Katarina sa značenjem čista, mudra. Eto, dovoljno – ispričala je ova srećna trudnica.

Izvor: Glossy;Hello
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter