Izvor: ALO
24.05.2022 u 17:01
0

ISKRENO DALA SVOJ SUD! Maja Nikolić prokomentarisala skandalozno ponašanje Dina Merlina

Pevačica iskreno dala svoj sud

Maja Nikolić takođe nije ostala imuna na sramno ponašanje Dina Merlina koji koristi svaku priliku da ponizi Srbe. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

„JA SAM KAO DŽENIFER LOPEZ!“: Marina Visković se uporedila sa svetskom zvezdom

-Sve to komentarišemo godinama pa se ništa ne menja. Uporno zovemo ljude koji ne poštuju našu zemlju da ovde zarađuju novac. Takvim osobama treba zabraniti da ovde imaju koncerte i da zarađuju novac. Takvi zakoni ne postoje, a menadžeri i muzički urednici su krivi za ovu situaciju, oni koji ih dovode i koji umesto srpskih pevača zarađuju novac. Ovaj gest je nepoštovanje naše zemlje, a mi konstantno zovemo takve ljude da ovde nastupaju-rekla je Maja.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter