Izvor: ALO
24.06.2022 u 07:43
0

ISKRENO! Svetlana Ražnatović o tome što još uvek nema novi album

Ceca je ugostila ekipu u muzičkom studiju gde svoje pulene priprema za polufinalnu i finalnu noć, te priznala da je i sama prolazila kroz slične situacije kada je muzika u pitanju.

– Razumem da takmičari imaju grč i tremu. Prolazila sam i ja kroz te formate kada sam počinjala. Mogu da se pronađem u svemu tome, da osetim šta proživljavaju, a možda zbog toga nisam stroga prema njima – rekla je folk diva, i dodala:

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DANAS JE ZA KIČIĆE POSEBAN DAN: Glumac se pohvalio USPEHOM starije naslednice, svi mu čestitaju! (FOTO)

– Sama sam ih birala i znam šta sam izabrala. Imam tolikog iskustva na sceni da po njihovom govoru tela mogu da procenim koliko treba da uradim u vezi s njihovom karijerom.

Ražnatovićeva se prisetila i estradnih početaka.

– Moj prvi mentor je bila moja majka i ispravljala je neke greške koje sam pravila na početku karijere. Prvi put sam stala na binu sa pet godina, sa deset počela da nastupam jer sam već tada bila zvezda i čudo od deteta. Četiri godine kasnije snimila sam prvi album, a ostalo je istorija – rekla je pevačica, i otkrila kako je došlo do njenog prvog nastupa.

– Pevačica zbog koje je inače bilo organizovano to jedno takmičenje se razbolela i ja sam sa pet godina dobila priliku da nastupim. Kako je moja mama tada bila učiteljica, a ja sam često njenim kolegama pevala u zbornici, oni su je nagovorili da mene prijavi na to takmičenje. Izašla sam i otpevala kao prava pevačica, i to se sećam da je bila numera: „Jedno jutro rano kad zora zarudi, ustala je svekrva snaju da probudi“ – rekla je ona.

Na opasku da li tu numeru izvodi svojoj snajki Bogdani, Ceca je s osmehom rekla:

– Mislite li da sam željna pevanja? Ja sviram, oni igraju svi, ali kad bismo se šalili.

S obzirom na to da je finale „Zvezda Granda“ u subotu, Ceca otkriva da ćemo je gledati i u novoj sezoni.

– Sada me čeka pauza od snimanja emisija, a što se kolega iz žirija tiče, sigurno je da mi neće nedostajati jer su mi svaki živac pokidali (smeh). Uživala sam tokom cele ove godine, iako je bilo sukoba mišljenja, što je normalno kada svako zastupa svoj stav. U sledeću sezonu ulazim sa mnogo više iskustva i verovatno ću i ja neke promene uneti kod sebe.

S obzirom na to da od 2016. godine nije snimila album, a da za njen novi projekat vlada veliko interesovanje fanove, Ceca će ipak morati da ih razočara.

– Teško da će skoro biti album. Sada stvaram nove zvezde. Ne planiram koncert u Beogradu, a poznato je da ja bez novog albuma ne organizujem ni veliki koncert. Nema mi više Marine Tucaković, koja je bila najveći oslonac i podrška kada je moja karijera u pitanju. Ona nije samo pisala tekstove za mene već je učestvovala u celom procesu i bila jedan veliki deo projekta. Teško mi je da se naviknem na činjenicu da je više nema, ali nisam odustala od albuma. Marina za mene nije pisala samo tekstove, već su oni imali dušu, neku poruku i svaka pesma je imala smisao – rekla je Ceca.

Folk diva će leto provesti radno, s obzirom na to da je, uprkos tome što snimila album, interesovanje za nju podjednako veliko. Na odmor će otići s unukom Željkom, jer kako kaže, pored njega najviše uživa.

– Imaću svega sedam dana odmora zbog poslovnih obaveza, s obzirom na to da leti nastupam širom regiona. Imala sam u planu da drugu polovinu avgusta provedem negde daleko, na odmoru, ali je i ta opcija propala jer ću raditi.

Sa Milijem nikad više

Da li postoji mogućnost nastavka saradnje s Milijem?

– Ne. Mi smo u korektnim odnosima, ne pršti tu od ljubavi, a to se da i videti. Želim mu sve najlepše, ali nećemo više sarađivati. Iza nas su velika dela koja su za poštovanje.

Lukas je moj prijatelj, nisam ljuta!

Aca Lukas je nedavno skinuo tvoj duet sa Jutjuba. Kako ste reagovali?

– Nismo se ni čuli s tim u vezi. On sređuje svoj Jutjub kanal. Ima prava na to, kao što i ja imam pravo da osporim nešto što mi ne odgovara. Aca je moj veliki prijatelj i drugar, tu nikada niti je bilo niti će biti problema.

 Zadovoljna si zetom i snajkom!

Poznato je da je njen sin Veljko pre skoro tri godine oženio Bogdanu Rodić sa kojom ima sina Veljka, a Cecina ćerka, pevačica Anastasija, odnedavno je u vezi sa fudbalerom Nemanjom Gudeljom. Folk diva ističe da je ponosna na izbor snajke i zeta.

– Najbitnije mi je da su moja deca srećna, a njihovi izbori su samo njihova stvar. Prva ne volim da mi se neko meša u izbore, niti sam to dopuštala svojim roditeljima. Moja deca su srećna, snajka mi je predivna, Anastasijin dečko je super momak, kao i cela njegova porodica. Želim im svu sreću.

Anastasija može da se odseli!

Kako bi reagovala kada bi ti Anastasija rekla da se seli kod dečka u Španiju?

– Pa neka ide gde hoće. Šta ja imam sa tim? Ona je odrasla osoba, ima 24 godine. Formirana je ličnost, samu sebe izdržava. Naravno da bih išla u posetu, što da ne. Pa nije to daleko, a neću ići peške nego avionom.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter