Izvor: KURIR
03.10.2022 u 22:51
0

ISTAKLA SVOJE OBLINE USKOM HALJINOM: Tamara Dragičević ZAPALILA DRUŠTVENE MREŽE i oduševila pratioce jesenjim izdanjem na selu

Mlada glumica Tamara Dragičević spremno je dočekala jesen i već nam predstavila niz neverovatnih odevnih kombinacija i komada koji su večiti trend u ovo doba godine.

Glumica je pozirala u seoskoj atmosferi, a za uživanje u prirodi odabrala je udoban stajling koji bi skrenuo mnogo pažnje i na ulicama svetskih metropola.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

DIRLJIVO! Sada je jasno zašto ga ŽENE toliko vole! Ovim je SVE rekao!

Tamara je, naime, odabrala midi-haljinu bež boje, a reč je o rebrastom modelu od pletiva koji ima zatvoren okovratnik, duge rukave i dubok šlic sa strane.

Ovakvi jesenji komadi vraćaju se svake jesenje sezone proteklih godina, a haljina je posebno upečatljiva zbog boje, budući da su zemljani tonovi apsolutni hit svakog oktobra i novembra.Glumica je uz to ponela jednostavne crne patike na pertlanje, a svemu je dodala trendi kožnu jaknicu, što ovaj autfit čini još praktičnijim.

Tamara Dragičević
FOTO: PRINTSCREEN INSTAGRAM

Inače, Tamara Dragičević često na društvenim mrežama objavljuje fotografije na kojima je bez šminke i dodatnih ulepšavanja, te pokazuje svoju prirodnu lepotu i tako svojim primerom ohrabruje druge koji „robuju“ stereotipima društvenih mreža i lažnog predstavljanja na njima.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter