Izvor: ALO
07.07.2021 u 12:00
0

„IZGLEDAM KAO ČUDOVIŠTE!“: Kejti Prajs ponovo na operaciji!

Starleta i rijalti zvezda Kejti Prajs (42) ponovo je imala operaciju pre tri nedelje, a nakon intervencije osvanule su njene jezive fotografije.

VAŽNO: 

MINISTAR NEDIMOVIĆ ZA „DOBRO JUTRO SRBIJO“: Srbija ima svoj Bitkoin, a to je malina!

RHMZ IZDAO UPOZORENJE! Do petka paklene vrućine

PRED NAMA JE TROPSKI DAN! Temperature u Srbiji i do 37 stepeni

Prajsova je imala nekoliko intervencija od kojih liposukciju celog tela, lifting oka i usana, liposukciju ispod brade, a salo joj je ubrizgano u zadnjicu.

– Iskreno, otišla sam do vraga i nazad, bilo je stravično! O moj Bože, izgledam kao čudovište iz horor filma – poručila je starleta koja je nekoliko intervencija imala u Turskoj, a njen izgled zgrozio je mnoge.

– Samo sam pomislila: „To je to, umreću“. Bila sam prestravljena da izgledam kao nakaza, poput one Neveste iz Vildensteina ili lažne lutke – rekla je Kejti.

– Probudila sam se sa rupama i šavovima po celom telu. Izgledam kao da mi iz nosa i očiju izlaze mačji brkovi. Ali ja samo želim staru Kejti nazad – zaključila je starleta. 

Kada se Kejti probudila nakon anestezije lekari su joj rekli da joj treba transfuzija, međutim, ona je to odbila zbog straha od korona virusa. 

Starletin verenik Karl Vuds, koji je gledao intervenciju operacionoj sali, rekao je da se plašio da je Kejti mrtva. 

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter