Izvor: HappyBSC
05.06.2020 u 10:46
0

IZNENAĐENJE NA HAPPY TV! STARTUJEMO! Počinje „Snaga oktana“! (VEČERAS, 22 SATA)

Turiranje je počelo! Start je u 22 sata i to na Happy TV!

ONI VOZE NOVU SEZONU „SNAGE OKTANA“: Uz šoferske muke poznatih i punim gasom pred gledaoce!

“Snaga oktana”, neverovatna emisija koja je na startnu crtu izvodila poznate ličnosti da bi sa gledaocima Happy televizije podelile svoje šoferske muke, ponovo startuje.

NOVA EMISIJA NA HAPPY TV! Anđela i Marko u „SABOTAŽI“!

Dokazani tandem Jelena Dimitrijević i Ivan Ivanov, svakako zreli i iskusni vozači, neće se libiti da najvećom brzinom dovode goste, okušaju se u ekstremnim sportovima i ne poštede kritike sve koji krše pravila u saobraćaju.

VOLE SKUPE AUTOMOBILE, ALI VOLE I DA KRŠE PRAVILA: Pogledajte deo emisije „SNAGA OKTANA“ (VIDEO)

– Ivan i ja smo zaljubljenici u automobilizam – kaže Jelena Dimitrijević.- Videćemo ko će imati hrabrosti za skok iz aviona. Novi serijal se razlikuje od dosadašnjih i zbog humanitarnog karaktera jer planiramo da organizujemo i humanitarne turnire, kojima se svi rado odazivaju.

„SNAGA OKTANA“ PONOVO VOZI: Jelena i Ivan u novom ruhu! (VIDEO)

Večeras je novi početak. U 22 sata na Happy TV startuje „Snaga oktana“!

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter