Izvor: KURIR
22.08.2022 u 08:39
0

JANA POKAZALA SVEKRA KOJI JE DAO 15 MILIONA EVRA ZA SPRAT U ELITNOM NASELJU: Pevačica se latila mikrofona, a ima specijalan POVOD! (FOTO)

Nakon što je u medijima procurela informacija da je jedan Srbin iz inostranstva kupio čitav sprat u Beogradu na vodi i za to izdvojio 15.000.000 evra, javnost je ostala iznenađena i šokirana kada je saznala da je reč o Sveti Todoroviću, svekru poznate pevačice Jane Todorović.

Od tad sva pažnja medija usmerena je ka pevačici i njenom svekru koji je za javnost ostao prava misterija. Nagađalo se da porodica Todorović poseduje ogromnu vilu koja vredi milione, kao i da je otac njenog supruga milijarder o čijoj se imperiji u Nemačkoj i Srbiji nedeljama nagađalo.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Pevačica se prošle godine pohvalila skupocenim poklonom – torbom koja košta 20.000 evra, a koju je od svekra dobila za 47. rođendan, ali je njegov identitet sve do sad ostao misterija. Ipak, pevačica je konačno rešila da pokaže kako izgleda otac njenog supruga čije se bogatstvo procenjuje u milijardama.

Jana Todorović, Sveta Todorović

– Srećan rođendan mom dragom svekru od srca – napisala je pevačica i time stala na put glasinama da je reč o misterioznom bogatašu.

   *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter