Izvor: KURIR/ALO
01.06.2023 u 12:16
0

SLIČNOST JE NEVEROVATNA: Pevačica objavila sliku i emotivnom porukom čestitala rođendan bratu

Jana Todorović retko eksponira svoj privatan život, a sada je po prvi put objavila fotografiju na kojoj pozira sa svojim bratom i sestrom.

 

Jana je čestivala bratu rođendan uz porodičnu fotografiju, a imala je i emotivnu poruku za njega.

– Srećan rođendan našem bratu, da si nam živ i zdrav – napisala je Todorovićeva u opisu storija uz emotikone srca.

Jana Todorović
FOTO: PRINTSCREEN

Podsetimo, pevačica Jana Todorović uhapšena je na aerodromu u Cirihu, a sada se oglasila povodom neprijatne situacije.

– Dobro, dešava se i to… Desilo se nešto tako, ima istine u tome. Ja sam sada sletela na jedno mesto i tražim hotel, bilo bi dobro da prvo dođem sebi, da se smirim, pa da komentarišem – započela je Jana.

Jana je trebalo da nastupa zajedno sa Ljubom Aličićem, međutim organizatori su joj odmah našli zamenu i umesto nje je pevala Emini Tufo. Ljuba je na nastupu pozdarvio publiku, pa je potom, kako neki kažu, malo isprozivao koleginicu.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter