Izvor:
18.12.2016 u 17:21
0

Juri je POLICIJA: Zbog ovoga je Nataša Bekvalac PRED PRIVOĐENJEM!

Pevačica Nataša Bekvalac nalazi se u velikom problemu jer je policija juri zbog nekoliko saobraćajnih prekršaja, a kako ne može da je nađe na adresi iz lične karte, sledi privođenje.

Iako je sud traži zbog toga što se usudila da vozi sa isteklom vozačkom dozvolom, popularna Novosađanka odbija da primi pozive, pa je naređeno njeno privođenje.

– Bekvalčeva se tereti da je počinila dva saobraćajna prekršaja jer je u martu i junu prošle godine vozila sa vozačkom dozvolom koja joj je istekla više od šest meseci. Pokušali smo da joj uručimo pozive na adresu u Novom Sadu koja je navedena u njenoj ličnoj karti, ali nismo uspeli. Zbog toga smo izdali naredbu da je u junu ove godine privedu u sud – otkriva sagovornik „Alo!“.

Međutim, policiji to nije uspelo, ali naredba za privođenje u sud još je na snazi, pa Bekvalčeva ne treba mirno da spava.

– Sud i dalje zahteva da je policija dovede na suđenje. Zaprećena kazna za svaki prekršaj je od 15.000 do 30.000 dinara – navodi izvor za Alo.

Kako „Alo!“ saznaje, pop pevačica je dužna i da plati još jednu prekršajnu kaznu od 5.000 dinara i to je već dato na izvršenje.

– Ako ne plati kaznu u određenom roku, moraće da ide u zatvor. Svaki dan zatvora je 1.000 dinara – kaže izvor iz suda.

Pevačica je, inače, poznata po tome što ima najveći broj saobraćajnih prekršaja i kazni za parkiranje. Mediji su prošle godine pisali da ima više od 100 kazni i oko 200.675 dinara duga prema „Parking servisu“! Jedna kazna za nepropisno parkiranje je 1.875 dinara.

Ona je i sama medijima priznala da ne zna koliko ima kazni, ali da je našla način kako da ih plati.

– Dobila sam samo mali ustupak, a to je plaćanje na rate. Uz pomoć mog supruga i njegovog poznanstva sa vlasnikom „Parking servisa“, dozvoljeno mi je da ceo dug izmirim u tri rate. Mogu vam reći da mi i to mnogo znači, budući da je suma koju dugujem ogromna. Ni sama ne znam koliko kazni imam, a ne mogu da registrujem auto dok ih ne izmirim! – rekla je prošle godine Bekvalčeva medijima.

Inače, kako su mediji u sptembru pisali, po nalogu sudije iz Prekršajnog suda iz Kraljeva, u MUP Beograd stigao je nalog za privođenje popularne pevačice, zbog nedozvoljenog preticanja. Sudija je izdao nalog za hapšenje zato što se nije odazivala na ranije pozive suda.

Izvor: Blic.rs
Foto:Instagram/bekvalceva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter