Izvor:
27.06.2017 u 21:38
0

KARLEUŠA PRIPREMA SPEKTAKL: 10.000 evra uložila za nastup sa Acom Lukasom i Azisom! (foto)

Jelena će u sredu, u finalu jednog muzičkog takmičenja, promovisati duete sa Acom Lukasom i Azisom, u šta je uložila čak 10.000 evra.

Jelena Karleuša uložila je više od deset hiljada evra za performans kojim će ispratiti premijeru dve nove pesme – duete sa Acom Lukasom i Azisom. Ona će ih prvi put izvesti u sredu u finalu jednog muzičkog takmičenja.
Najpopularnija članica ovog muzičkog takmičenja sprema pravi spektakl. Publika od pesama „Bankina“, koju je snimila s kolegom iz žirija, i „Ostavljam te“, koju je otpevala s muzičkom zvezdom iz Sofije, očekuje mnogo, pa JK smatra da i njihova promocija mora da zatalasa estradu.

– Jelena se već mesecima priprema za taj šou. Odužila je s predstavljanjem pesama jer je htela da to bude baš na finalnoj večeri „Zvezda Granda“. Svi jedva čekaju da vide reakcije publike, a i Karleuša je veoma nestrpljiva da fanovima predstavi pesme koje je snimila posle čak pet godina diskografske pauze – rekao nam je izvor blizak pevačici.

Tim povodom kontaktirali smo i s Jelenom Karleušom, koja nam je ispričala da će publika prvi put videti šou koji će njenim koleginicama biti težak domaći zadatak.

– U finalnoj večeri biće izvedene dve moje nove pesme. To su produkcijski dva vrlo skupa i složena nastupa, kakve naša televizijska publika do sada nije imala prilike da vidi na našim prostorima. Jedva čekam sredu – rekla nam je pevačica.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter