Izvor: Happy BSC
14.10.2021 u 11:09
0

KARLEUŠINA LOŠA KOPIJA: lEJDI GAGA ponela novčanice kao JK iz 2018. godine!

Poznato je da JK  modna ikona kako kod nas, tako i u svetu. Mnoge zvezde kopiraju njen stajling i oduševljavaju se njenim imidžom.

Lejdi Gaga se ogrnula istim detaljem koji je Jelena Karleuša ponela još pre tri godine.

PROČITAJTE JOŠ: POPULARNI PEVAČ SE PREDAO POLICIJI NAKON ŠTO JE PRETUKAO DEVOJKU!

Reč je o šalu u obliku lažnih novčanica u nizu, što je Jelena prošetala na snimanju emisije Zvezde Granda 15. oktobra 2018.

Kako to obično i biva sa fanovima pop zvezde, na brojnim stranicama šerovali su Gagine slike, upoređujući je sa Jelenom i nazivajući kopijom.

Međutim, i na Gaginom profilu nizali su se duhoviti komentari naših ljudi koji su Gagi pisali da se „slobodno obrati Jeleni ako joj manjka ideja“.

-Ajde, Gago, mogla si originalniju ideju da prošetaš“, „Baci pare, em su fejk, em su kopija“, „Ova Jelena stvarno dopire do vas, nije šala“, „E, kad smo se mi ovde kitili dolarima, hahaha“, „Jelena, objasni im ko je mama“, „Imaš lovu, imaš planetarnu slavu, ali nema ideje kao Karli, neki su od komentara.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter