Izvor:
25.09.2016 u 20:22
0

KOMŠINICA ODLUČILA DA RASKRINKA TOPČAGIĆEVU: Ovo je pravo NADINO poreklo!

Poznato je da mnoge naše estradne zvezde ne koriste svoje pravo ime. To je slučaj i sa Nadom Topčagić kojoj je pravo ime Senada.

Pevačica je poreklom iz Modriče, tačnije iz sela Tarevci, kako je otkrila meštanka tog sela.

Ona je ispričala i svoju stranu priče o pevačicinom poreklu.

"Često čujem priče o njenom imenu i poreklu. Ali kako će od oca Redže i brata Avda kćerka i sestra dobiti ime Nada. To je van svake pameti. Ona je Senada ma koliko se ona trudila da to zataška. U ono vreme u tom selu nemoguće je da su nju zvali Nada", kaže meštanka sela Tarevci gde se rodila i ova pevačica.

I baš iz tog sela na Ibarsku magistralu odveo ju je kompozitor Rade Mumin s kojim je, bar se tako pričalo u to vreme, kratko bila i u vezi.

Izvor:expressmag.ba
Foto:Facebook/NadaTopcagic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter