Izvor: KURIR
11.11.2022 u 07:09
0

KUĆA NA DEDINJU OD POLA MILIONA PUNA JE SKUPIH SLIKA, STILSKOG NAMEŠTAJA! A vila na Trošarini je pravi DVORAC, kapija sa KUPOLAMA

Vera Matović živi u vili na Dedinju za koju se priča da vredi oko 5.00.000 evra. To je zapravo jedna od najskupljih vila na estradi.

Iako je pre nekog vremena Vera je izjavila da njenom domu ništa ne fali i da ga ne bi menjala, a tada se ipak predomislila kada je ekipa Paparaco lova i uhvatila kadrove ovog zdanja.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

Vila na Trošarini, nekretnina za koju retko ko znao, na dva sprata je, sa ogromnom terasom i visokom gradom, a bukvalno izgleda kao dvorci.

Folkerka nikad ne objavljuje detalje svog doma, ali je jednom prilikom otvorila vrata kuće na Dedinju. Naime, godinama je marljivo radila i ulagala u antikvitete, izuzetne stilske komade i umetničke slike najboljih autora kojim je opremila svoj dom, čija se vrednost procenjuje na četiri miliona evra.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter