Izvor: KURIR, BLIC
11.11.2022 u 07:13
0

„NAPLATIO SAM BEZOBRAZLUK!“ Kiki Lesandrić bio BESAN na Anu Nikolić, pa je udario po DŽEPU, a evo šta kaže o 30.000 EVRA!

Zoran Kiki Lesendrić iza sebe ima bogatu karijeru, kako sa grupom „Piloti“, tako i u stvaranju pesama za druge kolege.

Jednu od mnogih saradnji je ostvario i sa Anom Nikolić na pesmi „Romale Romali“, koja ga je tada mnogo naljutila, pa joj je „debelo“ naplatio.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

SORAJA U TEŠKOM STANJU?! Lekari u Hrvatskoj daju sve napore da je spasu, odveli je na još jednu OPERACIJU, evo zašto je kritično

– Bio sam bezobrazan i tajbezobrazluk je naplaćen, a sa druge strane, trebalo je da radim ceo album, pa se vratio Mili, bio sam ljut i odvalio sam cenu koja je bila opravdana – rekao je Kiki, koji je odgvorio i na pitanje da li je naplatio oko 30.000 evra kao što se spekulisalo.

– Bilo je jako skupo raditi produkciju u to vreme, Marina je bila takođe skupa, kao i Ljilja Jorgovanović, pesma je svakako opravdala cenu i njoj je donela novac – istakao je kompozitor, te se osvrnuo na Zdravka Čolića.

– Imam dobru ideju za Čolu, on mi je izuzetno dobar drug. Imam refren, ali nemam strofu. Čekaćemo da dođe inspiracija i nadam se da će to biti to.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter