Izvor:
20.11.2016 u 21:40
0

Lažna biografija Melanije Tramp: Da li je prva dama Amerike izmislila da je završila fakultet?

Nova biografija objavljena je na internet sajtu Donalda Trampa pod naslovom "Upoznajte buduću prvu damu".

Melanija Tramp, buduća prva dama Amerike, promenila je svoju biografiju u kojoj sada navodi da je “pauzirala studije” da bi se posvetila karijeri modela, iako je prethodnih godina tvrdila da je završila fakultet u Sloveniji.

Nova biografija objavljena je na internet sajtu Donalda Trampa pod naslovom “Upoznajte buduću prvu damu”.

Diploma Melanije Tramp iz dizajna i arhitekture prvi put je dovedena u pitanje nakon njenog govora na Republikanskoj nacionalnoj konvenciji u julu kada je plagirala govor Mišel Obame.

Sledećeg dana, Huffington Post objavio je izjavu dvojice slovenačkih autora Bojana Požara i Igora Omerza koji su tvrdili da je ona napustila studije i nikada ih nije završila.

Kako su naveli, ona je nakon godinu dana studija napustila Arhitektonski fakultet u Ljubljani kako bi postala model.

Nekoliko dana nakon spornog govora Melanije Tramp ceo sajt www.MelaniaTrump.com, na kojem je bila objavljena njena biografija je nestao. Ona je tada navela da je sajt je uklonjen jer “ne odražava njene trenutne poslovne i profesionalne interese.

Telegraf.rs
Izvor: huffingtonpost.com

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter