Izvor:
22.02.2017 u 15:28
0

LEXINGTON BEND PREMIJERNO PEVA NOVE PESME U KASINI!

Lexington bend, nastupice u sredu, 22.februara ponovo pred beogradskom publikom.

Ovog puta ovi šarmantni momci, fenomenalan provod svojim fanovima obecavaju u najpsrestižnijem klubu Kasina.

Momci iz Lexington ponovo ce obradovati svoje fanove, spektakularnim nastupom. Publika u Kasini ce ove srede, imati priliku da uživa u stasu i glasu, momaka koji su šarmirali citav region. Kako to uvek biva na njihovim nastupima i ovog puta obecavju sjajan provod i noc za pamecenje i otkrivaju da li su im pripremaju još neka iznenadenja.

"Jako se radujemo druženju sa beogradskom publikom. Nakon izlaska našeg novog albuma sa kojim smo publiku obradovali na dan zaljubljenih mi cemo obradovati i publiku koja u sredu bude bila na našem nastupu jer cemo premijerno odpevati upravo u Kasini naše nove pesme sa albuma "Noc pod zvezdama", kažu momci iz Lexingtona i dodaju: "Obecavamo sjajan provod, dobru atmosferu i puno dobre muzike. Uvek nam je veliko zadovoljstvo, kada nastupamo u Kasini".

PR kluba Kasina, Jelena Petković otkriva da su se mesta u veoma kratkom roku popunjavaju, te da publici u najprestižnijem prestonickom klubu, ocigledno nikad nije dosta momaka iz Lexington benda. "Cast nam je da Lexington natupa u Kasini.U narednom periodu ocekuju nas nastupi Dženana Loncarevica,Colonije,Marije Šerifovic što dokazuje i da smo jedan od najboljih klubova u Beogradu."

happytv.rs
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter