Izvor:
10.10.2016 u 02:56
0

LJUPKA STEVIĆ OTKRILA: Evo zbog čega sam čestitala PUTINU ROĐENDAN! (VIDEO)

Ona je objavila video-klip koji je zapalio internet, na kom Putinu peva slavljeničku pesmu kao što je to prošle godine uradila Suzana Mančić, a svojevremeno i Merilin Monro američkom predsedniku Džonu Kenediju.

Atraktivna brineta kaže da se na taj korak odlučila zato što je Putin u dobrim odnosima sa Srbijom i zato što štiti naš narod:

Putinu sam čestitala rođendan zato što je uz Srbiju. Želim mu da ostane uz braću Srbe, da nas podržava, jer smo jedino uz njegovu pomoć sigurni i bezbedni – rekla je Ljupka za Informer.

Stevićeva je istakla da ona i presednik Rusije imaju mnogo zajedničkih interesovanja i da bi bili sjajni prijatelji:

Osim što je uz nas i što nas podržava, on je meni kul i zbog toga što je ljubitelj lova i ekstremnih sportova, baš kao i ja. Volela bih da zajedno lovimo, da idemo na Aljasku… Sigurna sam da ima neko oružje kojim lovi, a koje ja u životu nisam videla. Probala bih sa njim nešto novo, verujem da bi mi se svidelo. Zaista bih želela da ga upoznam – priznaje Ljupka

Informer
Foto:Instagram/ljupkastevic

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter