Izvor: KURIR, BLIC
26.12.2022 u 17:29
0

LUDILO NA SLAVLJU: Ćana UPALA na rođendan, sve digla na NOGE, nastala vriska i totalni HAOS

Folk pevačica Stanojka Mitrović Ćana pojavila se iznenada na jednom 18. rođendanu, a slavljenik nije mogao da dođe sebi od sreće.

U Derventi se odigralo veliko slavlje povodom punoletstva, a pravo iznenađenje bio je upravo dolazak folkerke. Dok su gosti slavili, Ćana se samo odjednom pojavila na vratima i odatle zapevala. Gosti nisu mogli da veruju šta se dešava, te su počeli da vrište nakon što su je ugledali.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREMINUO MILAN RADULOVIĆ – LAĆA: Detalji smrti sina Marine Tucaković slamaju srce!

„Srpska majka, sestra, prijatelj, sve si ti“, poručila joj je koleginica Goca Lazarević, dok se komentari fanova popput „Ćano, kraljice“…

Međutim, bilo je i onih kojima nije jasno šta se desilo, pa je ispod bilo komentara: „Što ovoliko vrište“, „Ništa mi nije jasno“.

Pevačica je nedavno izjavila da normalan odlazak na veselje više i ne pamti. Nedavno je, podsetimo, kamionom došla na jednu svadbu.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

 

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter