Izvor:
18.04.2019 u 19:25
0

MAJA BEROVIĆ PROGOVORILA: Evo oko čega se najviše svađa sa mužem! (FOTO)

Maja Berović je već 13 godina sa jednim muškarcem, Alenom Dragosavom, sa kojim se ne pojavljuje često u javnosti, a sada je otkrila detalje svog ljubavnog života.

Atraktivna pevačica Maja Berović je priznala da svog supruga nikada nije proveravala za sve ove godine koliko su zajedno.

Što ne znam i ne boli me! Nikada nisam u životu uzela njegov telefon, niti ću – rekla je ona i otkrila kada dođe do svađe u braku:

Nas dvoje se uglavnom svađamo zbog gladi, ma koliko to zvučalo čudno – ili smo gladni ili smo žedni, to je jedini razlog naše svađe.

Ona kaže da se u njenom telefonu može naći svašta.

– Verovatno imam nage fotografije. Ne baš skroz, ali možda u kupaćem – izjavila je ona, pa je priznala da se u poslednje vreme ne snalazi baš najbolje u kuhinji.

Izvor: Blic.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter