Izvor: BSC Happy/Milana Petković
26.04.2023 u 17:28
0

EVO U KOM GRMU LEŽI: Popularna pevačica viđena sa ZECOM! Misteriozni lik s kojim se druže poznati FOTO/VIDEO

Ljudi se pitaju o čemu se radi

Popularna pevačica i Marija Serdar viđena je u jednom kafiću u Beogradu kako uživa u društvu misterioznog lika, poznatog kao Zec.

Marija, koja je privukla pažnju javnosti svojim talentom i šarmom, izgledala je veoma opušteno dok se družila sa neobičnim likom, a za koga se Beograđani već danima pitaju ko je.

Izvor blizak Mariji kaže da je ona veoma druželjubiva osoba i da je odlično društvo te nije iznenađen što je misteriozni momak prošetao centom grada sa pevačicom u žiži javnosti.

Pojavljivanje Zeca na sceni izazvalo je veliku pažnju i spekulacije u javnosti o tome ko se krije iza ovog misterioznog lika. Mnogi su se pitali da li je to novi umetnički projekat ili jednostavno neko ko želi da se sakrije od javnosti.

S obzirom na to da su Marija i Zec primećeni zajedno, može se pretpostaviti da će javnost uskoro saznati više o ovom misterioznom liku i da će ova vest izazvati još veće interesovanje.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter