Izvor: KURIR
24.08.2022 u 08:20
0

MILICA PAVLOVIĆ ZA LUKS STAN U LUKS BG NASELJU DALA 320.000 EVRA! Zavirite u njen RAJ, 50.000 EVRA dala samo za sređivanje (FOTO)

Milica Pavlović je posle višegodišnjeg podstanarskog života, kupila stan od 90 kvadrata u jednom od najluksuznijih delova Beograda. Pevačica je, prema pisanju medija, za stan iskeširala basnoslovnih 320.000 evra.

Dugogodišnji, gotovo svakodnevni nastupi, neprospavane noći, višednevna snimanja spotova i brojna ulaganja u karijeru, isplatila su se Milici Pavlović, koja je konačno odlučila da se skući i kupi luksuznu nekretninu u kojoj će od sada živeti.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Pevačica je kupila stan od 90 kvadrata u naselju West 65 na Novom Beogradu u kome kvadrat košta 3.000 evra. Sav novac koji je uštedela i zaradila od albuma “Zauvek” uložila je u luksuznu nekretninu.

– Milica je oduvek želela da ima svoj stan, ali je svoje snove želela postepeno da ostvaruje. Ona je karijerista i mnogo je ulagala u karijeru, ali je došlo vreme da razmišlja i o krovu nad glavom. Kako je pre nego što je postala zvezda Granda živela u okolini Leskovca, ona je u Beogradu godinama unazad iznajmljivala stan i delila ga sa cimerkom. Takvom načinu života sada je došao kraj – kaže izvor Blica i otkriva kako je došlo do toga da se „seksi sinjorita“ odluči baš za ovaj stan.

– Po savetu prijatelja, a nakon razgovora sa arhitektom, Milica je odlučila da kupi stan u novoizgrađenom naselju West 65, gde kvadrat košta 3.000 evra. U itom naselju stanove imaju brojne poznate ličnosti kojima je pre svega bitna bezbednost, ali i dobra gradnja i udobnost. To joj je bila dovoljna preporuka da se tu skući i garancija da će imati privatnost – dodaje izvor Blica.

Osim što sam stan košta 270.000 evra, pevačica je u dizajn enterijera uložila dodatnih 50.000 evra, tako da ju je sve ukupno koštalo 320.000 evra.

Milica Pavlović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

U Miličinom stanu dominira braon i bež boja, dok su samo trpezarijske stolice plave. Jasno se može videti da je u ovaj stan uloženo mnogo novca, kao i da je pevačica angažovala profesionalca koji se pobrinuo da svi detalji u stanu izgledaju estetski lepo i besprekorno. Pevačica je i u svoju kuhinju uložila mnogo, tako da i kuhinja izgleda fenomenalno.

Milica Pavlović
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

Podsetimo Milica je često izjavljivala kako joj je karijera na prvom mestu i kako ima velike planove, kada je ista u pitanju. Ona važi za velikog profesionalca i ne prepušta ništa slučaju kada je njena muzika i karijera u pitanju. Međutim nakon duže vremena, ona je odlučila da obezbedi sebi krov nad glavom, kupivši luksuznu nekretninu u delu grada, koji važi za jedan od najelitnijih.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter