Izvor: HappyBSC
13.06.2022 u 16:06
0

Miljkovići krstili ćerkicu Miju: Bajkovita proslava očarala goste, a evo ko je kumovao! (FOTO)

Popularni bračni par Luna Đogani i Marko Miljković upriličili su proslavu prvog rođendana naslednici Miji u jednom prestoničkom restoranu, a u jutarnjim časovima su po pravoslavnim običajima krstili devojčicu u manastiru Grabovac.

DRAGIČEVIĆI KRSTILI ĆERKICU VASILIJU: Emotivan trenutak će vas potpuno raznežiti! (FOTO)

Iako su poput venčanja poželeli da i ove proslave prođu bez medijske pažnje, to im nije pošlo za rukom. Među gostima su se pored porodice i rodbine našli i prijatelji dobro poznati javnosti. Marko je poželeo da venčani kum Savo Radović krsti  ćerkicu, te su ovog puta dodatno učvrstili kumstvo. 

 Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Miljkovići nisu skidali osmeh s lica, a dekoracija je oborila s nogu sve pristune jer se radilo o pravoj dečjoj bajci. Maskote, slatki sto, muzika, baloni su bili neizostavni, a Luna se pohvalila da je ona bila zadužena za organizaciju, iako je imala pomoć profesionalaca.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter