Izvor: KURIR
23.08.2022 u 11:53
0

MILOŠ BIKOVIĆ U DRUŠTVU BIVŠE DEVOJKE! Nakon odmora sa Ivanom, lepu RUSKINJU sreo na OVOM MESTU: Evo šta su radili!

Miloš Biković nedavno se vratio sa Balija na kom je bio sa devojkom, crnogorskom manekenkom Ivanom Malić.

Nakon odmora sa svojom dragom, glumac je objavio da se vratio poslu, te da je nastavio snimanje drugog dela ruskog filma „Sluga“ u kom glumi sa bivšom emotivnom partnerkom Aglajom Tarasovom.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

ŠABAN I MRTAV ZARAĐUJE BASNOSLOVNE CIFRE: Šaulićeva udovica od autorskih prava u 2021. PRIHODOVALA 55.300 €! I dalje je OMILJEN!

Miloš je objavio nekoliko fotografija sa snimanja, a na kraju se pojavila i jedna grupna na kojoj je i Aglaja koja, takođe, glumi u ovom filmu.

Istu tu fotografiju objavila je i Aglaja, a njih dvoje, po svemu sudeći, ostali su u prijateljskim odnosima.

Miloš i Aglaja zabavljali su se od 2016. godine, a on je u aprilu 2018. objavio da su se rastali. Mnogi spekulišu da je raskid usledio dosta ranije, kada je upoznao svoju sledeću devojku, manekenku Barbaru Tatalović.

 *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter