Izvor: ALO
03.05.2022 u 07:18
0

NA RATNOJ NOZI! Pevačicu ispalio Dejan Petrović

Pevačica je obećala da će uskoro sve objasniti

Mlada pevačica u usponu, Zorana Simeunović sarađivala je na svom albumu prvencu, koji sutra izdaje, sa poznatim trubačem Dejanom Petrovićem, sa kojim, kako saznajemo, nije u dobrim odnosima.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

Naime, Dejan je sa svojim Big bendom svirao trubu u pesmi koju je Zorana obradila od Stoje “Mesec sija”, a koju je radio njen suprug Steva Simeunović. Sve je teklo po planu, dok Dejan nije odbio da se pojavi u spotu.

SKINULA SE NAJZGODNIJA VODITELJKA U SRBIJI! Svi gledaju u Tarino izvajano telo o kom BRUJI Srbija – vodi najgledanije emisije i za njom uzdišete (FOTO)

– Pesma je bila snimljena, a onda je trebalo da se uradi i spot i Dejan je klasično ispalio uz obrazloženje da neće imati vremena da dođe na snimanje koje je zakazano. Zoranu je to veoma pogodilo, jer je htela da sve bude na vrhunskom nivou. Međutim, snašla se i angažovala neke druge trubače – tvrdi odlično obavešten izvor. 

– Za sada nemam komentar, ali reći ću veoma brzo sve – rekla je mlada pevačica.

*Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.
Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter