Izvor:
07.05.2018 u 18:31
0

NAJVEĆA ESTRADNA SVADBA U NAJAVI: Aleksandra i Filip dali 5.000 evra na burme, a sada Prija otkriva još detalja!

Aleksandra Prijović uskoro će stati na ludi kamen sa svojim verenikom Filipom Živojinovićem, koji su samo za burme dali 5.000 evra.

– Angažovala sam agenciju za planiranje venčanja kako bi sve bilo savršeno. Oni rade punom parom i za sada sam prezadovoljna kako sve protiče. Ipak, uskoro ćemo videti i da li će oni realizovati u potpunosti Filipove i moje želje – kaže Aleksandra i otkriva da će na njihovoj svadbi biti zanimljivih detalja:

– Biće mnogo vizuelnih efekata na svadbi, ali još nismo odlučili uz koju ćemo pesmu izvesti prvi ples. Ima još vremena, uskoro ćemo sigurno doneti i tu odluku. Za svadbu pripremam iznenađenje za Filipa, ali on to ne zna. Sigurno ću se u nekom momentu i ja latiti mikrofona, ali ne znam koju ću pesmu pevati. Sve će biti spontano – kaže Prija i otkriva šta će se sve naći na meniju:

– Pre svadbe ću pojesti paradajz-čorbu, jer se ona ipak neće naći na meniju. Što se tiče trpeze, najviše smo se savetovali sa roditeljima i mogu da najavim da će svadbeni ručak zaista biti za svačiji ukus, ali i da će biti mnogih iznenađenja kada je reč o hrani – rekla je Prija, a na pitanje koliko će zvanica biti na svabi ni sama nije znala da da tačan odgovor.

– Za sada znam da će biti između 800 i 900 gostiju i to je realna cifra. Ipak bi hiljadu bilo previše – sa osmehom je rekla.

Šaban Šaulić, kolega folk pevačice Aleksandre Prijović, nedavno je otkrio kako je iznenađen jer nije dobio poziv za venčanje. Ipak, Prija je u međuvremenu kontaktirala sa njim.

– Šabana Šaulića smo pozvali na svadbu i dezinformacija je da on nije na spisku naših zvanica. Srela sam ga na aerodromu i rekla mu da bih volela da ga vidim na svadbi – kaže Aleksandra i otkriva gde će provesti medeni mesec.

– Sada razmišljamo o medenom mesecu, ali još nismo doneli odluku gde ćemo ići. Meni je najvažnije da to bude neka morska destinacija, gde je visoka temperatura, tako da nemam neku određenu ideju – rekla je Prija, koja je odlučila da joj venčanica nosi potpis srpske dizajnerke.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter