Izvor:
02.02.2017 u 15:07
0

Napokon otkriveno: Ovo je pravi razlog razvoda Anđeline i Breda!

Već duže vreme se spekuliše da je razlog razvoda Breda Pita i Anđeline Džoli upravo glumčeva zavisnost, a sada je za ta nagađanja stigla i svojevrsna potvrda.

Naime, kako pišu američki tabloidi, Bred Pit rešio je da promeni svoj život i pobedi poroke, zbog čega je otišao i na kliniku za lečenje bolesti zavisnosti.

Bred je preterivao u alkoholu, marihuani i tabletama, zbog čega ga je Anđelina Džoli i ostavila, a sada je dao čak 15.000 dolara na petonoćno lečenje u jednoj privatnoj klinici.

Popularni glumac je, sa druge strane, potpuno uveren da će se sudska borba sa Anđelinom oko starateljstva završiti njegovom pobedom.

Izvor: Alo.rs
Foto: Twitter/ツ The Daily Gawk ツ

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter