Izvor:
30.08.2019 u 19:43
0

NATAŠA SE PAŽLJIVO PRIPREMALA ZA ULOGU: Za „Ajvar“ se traži karta više! (FOTO)

Zahlađeni partnerski odnosi, prevara, patnja, rastanak, opisani su u filmu „Ajvar“, čije je prikazivanje na ovogodišnjim Filmskim susretima u Nišu izazvalo veliku pažnju publike, tražile se karta više.

Tema sa kojom se poistovećuje veliki broj današnjih parova, sjajna i dobro uigrana glumačka ekipa učinili su da ovaj film opravda sva očekivanja. U glavnoj ulozi Nataša Ninković i Sergej Trifunović, (Vida i Bane) uspeli su da svojim glumačkim umećem dočaraju kako izgleda kada dvoje ljudi nakon višegodišnjeg zajedničkog života sagrade između sebe emocinalni zid, koga je nemoguće srušiti.

Za glumicu pete večeri, izabrana je upravo Nataša Ninković za ulogu Vide u filmu „Ajvar“, koju, inače, niška publika uvek rado gleda i nagradi.

Nataša objašnjava da su pripreme za ovaj film trajale dugo, da je godinu dana pre početka snimanja pažljivo čitala scenario razmišljajući kako da najbolje što može prikaže lik žene koju glumi.

– Pripreme su bile duge, od trenutka kada sam ja dobila scenario prošlo je godinu dana. Dugo se taj scenario i lik krčkao u meni, dosta sam razmišljala, isključivo sam bila skoncentrisana na unutrašnji svet te žene. Usamljenost unutar nje, usamljenost bez potomstva jer ona ne živi u svom prirodnom okruženju, i ona kao takva vezana je za partnera. Bezizlazna situacija u kojoj se ona nalazi meni pruža ogroman prostor, na taj način sam gradila lik. Meni je bilo inspirativno, u svakoj sekundi znala sam kako ta žena funkcioniše, jer potpuno sam ušla u njen intimni svet i znala sam kako razmišlja, deluje i čemu teži. Prosto sam je poznavala i osećala – objašnjava Ninković.

Cela ekipa, prema njenim rečima, funkcionisala je besprekorno, što se i vidi. Sergej Trifunović zbog poslovnih obaveza i snimanja nije bio u prilici da se pojavi posle projekcije filma, ali je moguće da će se to desiti na zatvaranju festivala.

Izvor:Blic
Foto:Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter