Izvor:
25.04.2018 u 16:49
0

Nataši Bekvalac pozlilo na saslušanju: „Ležala sam na podu dok me je šutirao i vređao – ku*vetino, ko je tebe dovezao kući“?

Luka Lazukić kojeg je pop zvezda Nataša Bekvalac optužila za nasilje u porodici negirao je da je tukao suprugu, dok je pevačica ponovila optužbe pred tužiocem.

Četvorosatno ispitivanje teško je palo Nataši, jer je ponovo morala da prođe kroz sve što se dogodilo, pa joj je u jednom trenutku pozlilo.

Prvi u Tužilaštvo juče je stigao Luka sa timom advokata, a na saslušanju se sadržao dva sata.

Bekvalčeva se oko podneva pojavila sa svojim advokatima, a u Tužilaštvu se zadržala čak četiri sata. Pop zvezda je u jednom trenutku zaplakala, jer je detaljno opisivala sve kroz šta je prošla.

– Došao je u pola pet ujutru kući i legao da spava. Uzela sam njegov telefon i pregledala poruke. Kada sam pročitala dopisivanje sa dve žene počela sam da ga drmusam i budim i rekla sam mu "Sram te bilo, imaš dete od 40 dana", na šta je on meni odgovorio: "Ku*vetino jedna, ko je tebe dovezao kući, ko je te je*ao večeras". Usledio je haos…

Na pitanje tužioca da li i dalje voli Luku, Nataša je odgovorila potvrdno.

– Ovožavam ga i dalje, ali ga se plašim. Ne mogu da živim s njim, previše ga se bojim. Ovo što mi je uradio je neoprostivo – kroz suze je rekla Nataša.

Po završetku ročišta, ni Luka, ni Nataša nisu bili raspoloženi da daju izajve.

alo.rs/kurir.rs
Foto: instagram/bekvalceva, tanjug/printscreen

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter