Izvor: ALO
25.10.2021 u 07:41
0

NE POSTOJI PUT DO SREĆE: Milan Popović se oglasio na Instagramu, prvi put posle godinu dana biznismen objavio svoje fotografije!

Biznismen Milan Popović nedavno se pojavio u jednoj emisiji i otkrio sve o odnosu sa pevačicom Severinom Vučković, sa kojom ima sina.

PROČITAJTE JOŠ: ZDRAVSTVENO STANJE MARINKA ROKVIĆA I DALJE NEIZVESNO: Oglasio se i sin Nikola

On je, između ostalog, otkrio i koliko joj je novca uplaćivao na ime alimentacije, ali i kako se odvijao njihov odnos kada su pre 11 godina započeli emotivnu vezu i okončali je nakon tri meseca.

Milan se dugo vremena nije eksponirao u javnosti, ali ni na društvenim mrežama, međutim, danas je odlučio da objavi nekoliko fotografija na svom profilu na Instagramu.

PROČITAJTE JOŠ: Zdravstveno stanje pevača stalno varira: DARKO LAZIĆ MORA PONOVO NA OPERACIJU? 

On je, naime, postavio i nekoliko citata, a jedan od njih je: „Ne postoj put do sreće, put je sreća“.

On je objavio i nekoliko svojih fotografija, a njegovi pratioci ostavljali su mu komentare poput: „Moj zgodni šef“, „Džentlmen“ i „Gospodin“.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter