Izvor:
03.07.2017 u 16:35
0

NEOČEKIVANA ODLUKA: Ana napustila Čikago neposredno pred godišnjicu braka! (foto)

Ana Ivanović pre samo nekoliko nedelja vratila se u Čikago iz Srbije, a već je spakovala kofere i opet otputovala, samo nekoliko dana pred njenu prvu godišnjicu braka sa Bastijanom Švajnštajgerom.

Prošle godine na glamuroznom venčanju u Veniciji, Ana i Bastijan su se zavetovali na večnu ljubav 12. jula. Prvo su sklopili građanski brak, a onda i crkveni, a oči sveta bile su uprte u njih.

Međutim, postavlja se pitanje da li će Ana i Basti prvu godišnjicu braka provesti zajedno, budući da je ona podelila fotografiju iz aviona. Kako je napisala, to je njena druga kuća, a nije otkrila kuda se zaputila. Budući da je Basti zbog povrede izostao sa terena, ostaje da se vidi da li će i 12. jula biti zajedno.

Kurir
Foto: Instagram

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter