Izvor:
26.03.2017 u 17:12
0

NESTAŠNA IVANKA: Zašto je policija tragala za Trampovom mezimicom?

Deca i unuci američkog predsednika Donalda Trampa trenutno odmaraju u Aspenu. Ipak, za ovo mesto i ovu porodicu se vezuje jedna interesantna priča.

Naime, jedan policijski službenik ispričao je za Aspen Daily News kako je učestvovao u potrazi za Ivankom kada je jedne godine nestala na ovom mestu.

Zapravo, Ivanka se sve vreme krila sa dečkom u drugoj sobi, dok je policija za njom tragala. Umela je i Ivanka da bude nestašna, čini se.

Takođe je interesantno da je Marla Mejpls bila žena koja je Trampa pratila dve godine i da se 1989. Pojavila na Aspenu dok je Donald bio na skijanju sa svojom suprugom Ivanom. "Ja sam Marla i volim tvog supruga“, rekla je tada Ivani. Nekoliko nedelja kasnije Ivana i Donald su predali papire za razvod.

bulevarb92.net
foto:arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter