Izvor:
05.04.2017 u 15:47
0

NEVEROVATNO IZDANJE BIVŠE PRVE DAME: Mišel Obama pokazala svoju prirodnu kosu! (FOTO)

Američki mediji su ovih dana gotovo poludeli od sreće jer "uloviti" poznatu osobu u privatnom, dotad neviđenom izdanju široj populaciji, predstavlja vest. Nedjelja je bila dan kada se na internetu pojavila fotografija Mišel Obame u vrlo prirodnom i opuštenom izdanju.

Jedna korisnica tviter naloga podelila je Obaminu fotografiju s prirodnom netretiranom kosom skupljenom u niski rep na potiljku. Ta je fotografija otkrila je kako uvek besprekorno doterana i fenirana prva dama ima 'neposlušnu' kosu kao i većina Afroamerikanki. Nije potvrđeno otkada datira ova fotografija i gdje je snimljena, a uprkos činjenici da možda nije najnovija, društvene mreže je itekako zabavila.

Kako i priliči bivšoj prvoj dami, živeti pod reflektorima gdje su sve oči uprte u vas zahtjeva brigu o sebi u svakom trenutku. To povlači za sobom vojsku stilista i frizera, spontani izlazak retka je prilika. Zato nas i ne čudi uzbuđenje američkih medija oko 'prirodne' kose Mišel Obame. Također, prisetili smo se videa s odmora para Obama kada je Mišel plažom prošetala sa simpatičnim pletenicama.

Inače, otkad su napustili Belu kuću u januaru ove godine, par Obama živi manje intenzivnim životom. Uz ugodne večere s dragim prijateljima, mnogo putuju, odmaraju, a Barak trenutačno piše i autobiografsku knjigu.

Izvor: gloria.hr
Foto: Twitter/xonecole

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter