Izvor:
24.08.2017 u 02:02
0

NI NA ODMOR ZAJEDNO: Radmanović bez Marije Kilibarde u Grčkoj! (foto)

Bivši košarkaš Vladimir Radmanović nije javio supruzi Mariji da sa ćerkom iz prvog braka Petrom putuje iz Srbije.

Bivši košarkaš Vladimir Radmanović letovao je u Grčkoj sa ćerkom Petrom bez supruge Marije Kilibarde. Poznati bračni par posle manje od godinu dana braka nalazi se pred razvodom, a ovo je još jedan dokaz da vode odvojene živote.

Odvojen život

Radmanović je bio na odmoru u Porto Karasu sa sedmogodišnjom ćerkom iz prvog braka, a voditeljku nije ni obavestio da napušta Srbiju.

– Vladimir i Marija već duže vreme žive odvojeno, mada to kriju od javnosti. To što je Radmanović letovao bez nje, ne čudi, jer oni ne razgovaraju – započinje priču izvor blizak sportisti i nastavlja:
– On više ne gaji nadu da će se pomiriti s Marijom, pa zbog toga pravi planove bez nje. Zato je i otputovao sa Petrom na more a da je nije ni obavestio. Samo je pitanje dana kada će potpisati papire za razvod.

Posvetio se ćerki

Radmanović je odlučio da se posle kraha drugog braka potpuno posveti Petri. Zato ju je i odveo na more, kako bi proveli neko vreme sami.

Vratila mu istom merom

Čim se Vladimir vratio iz Grčke, Marija mu je vratila istom merom.
– Otputovala je u Rim, gde se trenutno ludo zabavlja sa drugaricama. Nije mu ni javila da neće biti u Srbiji – kaže naš sagovornik.

Vlada je sa ćerkom bio deset dana na letovanju i ugađao joj je u svemu. Pošto je bio daleko od Srbije, konačno nije morao da sluša razna pitanja o svom braku, pa se i on opustio. Trebalo je da letuje u Crnoj Gori, ali se u poslednjem trenutku predomislio. Tamo bi sreo mnogo drugara koji poznaju i Mariju, a ona mu je i dalje bolna tema – priča naš sagovornik.

On podseća da je do njihovog razlaza došlo zato što nisu imali iste želje kad je reč o deci.
On silno želi još dece i ubeđivao je Mariju da imaju bebu. Ona mu je rekla da želi još nekoliko godina da uživa u životu i da radi na svojoj karijeri. Tu su im se putevi razišli – ističe naš izvor.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter