Izvor:
24.04.2017 u 15:52
0

NIJE MOGAO VIŠE DA ĆUTI: Zahar izneo sve detalje iz braka sa Gocom Lazarević! (foto)

Milutin Popović Zahar, jedan od najvećih kompozitora i tekstopisaca naše muzičke scene, napravio je mnoge hitove i zvezde, a zaslužan je i za karijeru svoje bivše žene Gordane Lazarević.

Ali, kako kaže u svojoj knjizi Orfej s Drine, kada je dobila sve što joj treba, napustila ga je.

– Mlada i lepa, i dobra pevačica, a vuče se sa jednim violinistom, bez nade da će je uzeti za ženu. Bez nade. U očima su se vrtele suze. Nije rekla ništa. I ja – sam ćutao, ali tada sam odlučio da se njome oženim. Trenutak muške slabosti sudbina uvek nekako namesti po svome. Oženim se tom malom barbikom. Dugo smo bili u braku, deceniju i po. Izrodili smo decu, sina i kćerku. Moja mlada supruga bila je dobra pevačica, postala je popularna, prava zvezda na estradi. Tražili su je na svim feštama i festivalima. Najveće hitove za nju napisao sam ja, Zahar. Osokolila se, postajala sigurna u sebe i u svoje pevanje. Došla je i ogromna lova, mala gugutka iz neke šumadijske bestragije postala je ime, popularnije od mog. Pomislila je da je vreme da Galateja napusti Pigmaliona – napisao je Zahar.

Kurir
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter