Izvor:
20.03.2019 u 16:21
0

NIKOLINA KOVAČ ZA HAPPYTV.RS: Nakon bračne krize, suprug joj daje VETAR U LEĐA, evo čemu se ona POSVETILA! (FOTO)

Poznata pevačica lepog stasa i još boljeg glasa Nikolina Kovač jedna je od uspešnijih mladih žena u regionu, te je ona specijalno za happytv.rs odgovorila na mnoge goruće teme koje zanimaju žene širom sveta.

Naime, prelepa plavuša uživa u skladnom braku sa kolegom Sašom Kaporom, plod njihove ljubavi je maleni Nikolaj, pa je Nikolina za srećni portal otkrila slatke muke roditeljstva.

Pesma "Kako da te zaboravim" sa kojom si pobedila na Festivalu Ilidža u Sarajevu, dobro prolazi kod publike, i spot joj je dao posebnu draž, da li si ti zadovoljna numerom i ekranizacijom pomenute pesme? Da li ćeš dalju muzičku karijeru razvijati u tom pravcu? Koji su tvoji dalji planovi po pitanju karijere?

Jedna od najkvalitetnijih pesama, koje sam do sada snimila. Pesmu sam dobila na poklon od Halida Bešlića. Jako dobro je pesma kotirana u Bosni. Dala mi je neki vid reputacije, u svakom smislu je pesma jako kvalitetna, i zahtevna, te moje glasovne sposobnosti dolaze do izražaja. Biće još mnogo pesama sličnog senzibiliteta, kompleksnih u muzičkom smislu. Komponujem i pišem pesme, na inicijativu dosta ljudi sam to pokrenula. radim te pesme, samo se čeka pravi momenat za njih. Verujem da će se to razviti u narednom periodu. I Saša mi daje veliku podršku u tome.

Posebne simpatije kod mnogih dama pobrala si na "Instagramu" najčešće objavama sa sinom. Šta je po tebi generalno najbitnija stvar u vaspitanju dece? Na koga Nikolaj liči, na tebe ili tvog supruga Sašu Kapora?

Drago mi je ako sam uzor mladim majkama. Ima moj i Sašin karakter. Deca su u današnje vreme dosta isprofilisana, pa i moj sin ima karakter, navike, senzibilitet. Saša i ja dosta pričamo sa njim, usmeravamo tu energiju kod dečaka, hiperaktivnost usmeravamo na sport. Njabitnije za dete osim zdravlja je da ga napravimo dobrim čovekom.

Tvoj savet ženama, čemu učiti svoju voljenu decu, da li je bolje biti strožija mama, ili pak popuštati? Ko je strožiji roditelj, tvoj suprug ili ti ?

Najbolje je naći balans, moraju se znati neka pravila, da se poštuju stariji, roditelji, mislim da mi sami svojoj deci dajemo primer. Mislim da deca upijaju ono što vide od nas. Veliki faktor na decu jesu i vrtići, bitno je da dete bude socijalizovano. Sve je to kompleksna stvar. Treba napraviti balans, između svega. Meni je najteža i najlepša uloga od svega – biti roditelj. Nekad prosto ne znaš kako da postupiš. Saša je malo strožiji, mada u poslednje vreme i ja težim ka tome.

Saša i ti ste kao i svaki normalan dugogodišnji par, prošli kroz određene krize u braku, koliko vam je to ojačalo odnos ?

Ljubav mora da postoji da bi se pravio kompromis i radilo dalje na odnosu. Kada živite sa nekim, pogotovo kada ste različite osobe kao Saša i ja, mnogo učite jedan od drugog, zato pravite kompromis, tada se pravi zdrava atmosfera za život. Primarna je ljubav, džaba kompromis, ako to ne postoji. Što se tiče prinove ne bih sada pričala o tome. Ako dođe do toga, sa zadovoljstvom ćemo vas sve obavestiti.

Happytv.rs
Foto: Arhiva, Instagram (nikolina.kovac)

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter