Izvor:
16.05.2019 u 16:11
0

NIŠTA BEZ LICENCE: Estrada obeležila dan uvođenja reda! (FOTO)

Na dan kada je pre dve godine Vlada Srbije potvrdila akt po kome se na estradi neće više raditi bez ugovora i licenci, pripadnici branše tradicionalno su se okupili da proslave datum uvođenja reda u poslovanje.

U organizaciji Samostalnog sindikata estradnih umetnika i izvođača Srbije, Unije poslodavaca Srbije i Saveza estradno-muzičkih umetnika Srbije proslava je trajala do kasno u noć. Goste je dočekivao predsednik granskog sindikata I SEMUS-a Dragiša Golubović, a među onima koji su sa njim slavili bili su Nedeljko i Dušica Bilkić, Goca Lazarević, Jelena Gerbec, Jasna Đokić, Hasan Dudić, legendarni harmonikaš Ljubiša Pavković i mnogi drugi.

– Drago nam je što možemo da kažemo da je do sada mnogo pozitivnog pomaka napravljeno u uvođenju reda u poslovanje među muzičarima i pevačima ali pred nama je još mnogo rada i izazova koji nas očekuju u narednom periodu, pre nego što možemo reći da je situacija odlična – rekao je Golubović.

Happytv.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter