Izvor:
13.10.2018 u 13:51
0

NJEGA JE LUDO VOLELA: Evo ko je bivši muž Snežane Savić! Oženjen je 30 godina mlađom glumicom, a u 76. godini je dobio blizance! (FOTO)

Nema ga ečsto u medijima!

Srpska glumica Snežana Savić nakon razvoda od supruga, reditelja i scenariste Dragoslava Lazića nijednog emotivnog partnera nije pokazala u javnosti.

Snežana je ćerku Anitu dobila u braku sa Dragoslavom, a se njihov brak završio nakon nekoliko godina zajedničkog života. Tada je svako krenuo svojim putem.

Dragoslav se ponovo oženio i to 30 godina mlađom glumicom, Draganom Turkalj, sa kojom je u 76. godini dobio blizance ćerku Iskru i sina Lazara.

Dragoslav i Dragana su se venčali u Koraćici, u kući njihovog kuma, proslavljenog glumca Velimira – Bate Živojinovića. 2003. se se venčali i u manastiru Zlatenac kod Svilajnca.

Dragoslav i Dragana su dugo priželjkivali da dobiju decu, a kako izgleda mlađa žena poznatog scenariste, pogledajte u nastavku:

Alo.rs
Foto: Arhiva/Youtube-printscreen/Facebook

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter