Izvor:
27.12.2017 u 20:48
0

NJEGA KADA VIDIM OSPICE DOBIJEM: Dara otkrila koji joj kolega ide na živce! (foto)

Pevačica Dara Bubamara je javno rekla koji kolega je iritira toliko da dobije ospice kad ga vidi.

Dara je u jednoj emisiji morala da odgovori na pitanje kojim kolegama sa estrade bi pljunula u kafu, što je pevačicu prilično zateklo.

Ne mrzim nikog toliko da bih mu pljunula u kafu – odmah je objasnila Dara, koja je, ipak, dodala da postoje osobe koje joj nisu simpatične, pa je rešila da jednu takvu i imenuje.

Znaš ko me nervira, iskreno? Onaj Era Ojdanić. Njega kad vidim ospice dobijem! Čovek me iritira, ne mogu da verujem, on ima toliko godina, skače kao nešto… Ponaša se kao tinejdžer. On mi se ne sviđa, ali mu ne bih pljunula u kafu – rekla je Dara i do suza nasmejala sve.

Kako li će joj se Era revanširati?

Alo.rs
Foto: Arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter