Izvor:
21.08.2017 u 20:05
0

NJEGOVA SMRT JE POTRESLA KOLEGE: Danas bi Marinko Madžgalj slavio 39. rođendan!

Poznati i prema rečima mnogih i te kako talentovani glumac, Marinko Madžgalj rođen je 21. avgusta 1978. u Beogradu, ali je veći deo detinjstva proveo u Kotoru gde je odrastao.

Jedan od najvoljenijih srpskih glumaca diplomirao je 2000. godine na Fakultetu dramskih umetnosti u klasi profesorke Gordane Marić. Ostvario je brojne pozorišne, filmske i televizijske uloge, a bio je jednako uspešan i kao pevač i voditelj.

Nesrećni trenutak nastpio je kada su mu lekari saopštili da mu je ostalo još tri meseca života, ali ih je on iskoristio do poslednjeg trenutka. Snimao je seriju u Crnoj Gori, išao je na hemoterapije i nešto što je sakrio od mnogih- 20 dana pred smrt se krstio u manastiru Ostrog, iako je zbog slabosti taj čin jedva izdržao.

izvor/blic.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter