Izvor:
21.08.2017 u 19:30
0

MLAĐI MUŠKARCI BI MOGLI DA MU ZAVIDE: Mrka ima seks tri puta dnevno!

JEDAN JE ŽIVOT Ne obazirem se ni na šta, zdrav sam kao dren! Molim vas, stavite mi lepu sliku, kaže Bekutin dečko, kome je kardiolog savetovao da se zbog aritmije smiri u krevetu.

Milutin Mrkonjić(74) ne mari za savete kardiologa koji mu je naredio da batali seks zbog aritmije. Političar se pohvalio da ljubav vodi i više puta dnevno!

Dugogodišnji dečko pevačice Ane Bekute (57) ljubavni život ne može da zamisli bez seksa. Za razliku od mnogo mlađih muškaraca, Mrka je na tom polju veoma aktivan. Nakon što smo juče otkrili šta mu je doktor savetovao na poslednjem pregledu, pozvali smo vremešnog socijalistu.

– Mogu vam reći da to nema veze s vezom. Ne obazirem se ni na šta. Vodim ljubav tri puta dnevno jer sam zdrav kao dren i jak sam! Eto, to je sve što imam da vam kažem na tu temu i slobodno tako napišite. Mrka ima seks nekoliko puta na dan. I molim vas, stavite mi neku lepu sliku – rekao je Mrkonjić.

izvor/kurir.rs

foto/arhiva

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter