Izvor: b92
13.07.2021 u 08:46
0

NOVI ALBUM U PRIPREMI! Bili Ajliš se vraća u mračnu fazu!

Do objave drugog studijskog albuma Bili Ajliš deli nas još nekoliko nedelja, a popularna muzičarka u međuvremenu je fanovima otkrila još jedan deo iščekivanog izdanja.

VAŽNO:

NOVA FABRIKA VAKCINA U SRBIJI: Potpisan Memorandum o saradnji sa Kinom

PREDSEDNIK NASTAVLJA POSETE: Vučić sutra u Kladovu

MINISTARKA MIHAJLOVIĆ ODRŽALA VAŽAN SASTANAK: Srbija i SAD partneri u energetskoj tranziciji

ISPOVEST U „ĆIRILICI“ KOJU SRBIJA NIJE ČULA DO SADA: Muslimani su ubijali žene i decu, sve! Ja sam jedini preživeo tako što sam odglumeo da sam mrtav!

Njen novi singl „NDA“ donosi mračniji zvuk u odnosu na druge pesme otkrivene ove godine, a propraćen je i video-spotom. Studijski album „Happier Than Ever“ Bili će objaviti 30. jula, a već smo imali priliku da čujemo nekoliko pesama koje će se na njemu naći – „My future“, „Therefore I Am“, „Your Power“ kao i nedavno otkrivenu „Lost Cause“, čiji je spot sama režirala.

Podsećamo, Bili Ajliš jedna je od najuspešnijih muzičarki z generacije, koja je svojim debitantskim singlom „Ocean Eyes“ u vrlo kratkom vremenu osvojila čitav svet.

Komentari su ovog puta bili pozitivni.

„Ne mogu da opišem kako se zbog ovoga osećam“, glasio je prvi komentar.

A jedan od upečatljivijih je: „Vratila se na svoju mračnu, ćudljivu stranu i tu sam zbog toga“, što naglašava da se njenim fanovima više dopada ovakvo njeno izdanje.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE.

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter