Izvor: ALO
20.07.2022 u 07:56
0

OBJAVILA ROMAN! Vesna Vukelić Vendi: Veštičji savet vlada estradom

Vesna Vukelić objavila roman „Misterija crne žene“ pa otkrila okosnicu dela

Estradna umetnica Vesna Vukelić Vendi objavila je dugo najavljivano književno delo „Misterija crne žene“ i time se javnosti predstavila i kao pisac.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

PETAR GRAŠO POSTAO OTAC! PORODILA SE HANA HULJIĆ!

Ovo štivo je po svom žanru roman, koji ima 460 strana, ali neće biti u slobodnoj prodaji, već će moći da se naruči putem posebnog broja telefona.

U romanu koji je baziran na istini, Vendi kaže da se razotkrivaju zamke sila tame i dešavanja u njihovom sudaru s pravoslavljem.

– Samo godinu dana su trajale tehničke pripreme za nastajanje ovog dela – počinje Vesna, i dodaje:

– Tema nije poželjna današnjoj završnici kreiranja svesti naroda iz prošlosti, a kada to kažem mislim na dalju istoriju koja seže i do 500 godina unazad. Planetarno smo učeni da bog, kralj, odnosno vlast i dom čine život blagorodnim, a kada se uvede globalistički način razmišljanja da je čovek nastao slučajnim procesima iz neke pračorbe, onda dolazimo u situaciju da savremeni čovek živi u svedozvoljenosti. Čovek je klesan, bombardovan od vremena industrijske revolucije, onda je došao izmišljeni kapitalizam, a tu je i Darvin koji se sam ogradio od svoje teorije. Kada imamo tu vrstu laži da čovek može da živi kako hoće, to je čitav proces šminkanja u kome lažne sile zla određuju svoj posao i ljudi učestvuju masovno u korišćenju tih sila, a to su okultizam ili magija.

Vukelićeva kaže da je okosnica u njenom romanu upravo na magiji koja ruši porodice:

– Akcenat u knjizi je na okultizmu koji ruši porodice, čoveka, gde se zatvaraju kuće. Jedna zla žena putem magije ruši sve pred sobom, a to se dešava u sistemu i porodicama koje su priznale svedozvoljenost. Radnja se odvija kod nas jer prvenstveno razmišljam o našem podneblju. Kroz roman se bavim veštičjim društvom koje sebe naziva „savet za bezbednost“. Taj savet može da pošalje bolest ili smrt, to je demonski savez – objašnjava Vesna, i dodaje da njihovih pristalica ima i u medijima, da se slobodno pojavljuju i da su povezani i sa šou-biznis scenom.

– Pripadnika ovog društva ima u javnom životu, jako se kriju, i trebalo mi je mnogo vremena da sve to otkrijem, ali nisu svi članovi otkriveni. Za knjigu mi je bilo dovoljno ovo što znam. Ponavljam, slobodno se pojavljuju u medijima, a indirektno imaju veze i s estradom.

Vukelićeva otkriva i skandalozna saznanja koja su detaljno opisana u knjizi uz pomoć čega ovo društvo havariše i uništava ljude i porodice:

– One prilaze žrtvi i polako i temeljno je havarišu, a za to mogu da imaju ličnu potrebu ili ih plaća naručilac. Oni koriste mrtvozorne stvari, recimo, kaput od mrtvaka. Tu je i mrtvačka voda sluz iz pokojnika koja se skuplja u lavoru u mrtvačnici. Imaju ljude koji im to skupljaju, a cena mrtvačke vode je od 300 do 500 evra i zavisi od toga kako je neko umro -završava Vendi u razgovoru za Alo!.

Ovo je moj misionarski rad

Vendi kaže da ova knjiga predstavlja neku vrstu dela za samopomoć i otvaranje očiju.

– Motiv je misionarski rad jer mi je žao da narod strada. Objašnjavam šta i ko jedino može da spase čoveka, a to je Bog, zapravo Sveta trojica i Presveta Bogorodica. Važno je da kuća slavi slavu, da čovek posti, da se pričesti, da se ispoveda i samo tako može da živi u blagodeti -objašnjava Vesna Vukelić.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter