Izvor: KURIR/espreso
09.08.2022 u 12:38
0

OBJAVLJENA FOTKA MAJE NIKOLIĆ DOK LJUBI ČUVENOG PEVAČA: Ovo je NEVERICA GODINE, svi ga znamo!

Maja Nikolić se zanela u šali sa kolegom Halidom Muslimovićem, pa su se poljubili u usta.

Pevačica je na Instagram profilu objavila snimak na kom su ona i bosanski pevač u više nego prisnom zagrljaju, kao da su par, a ne kolege.

Happy BSC je spremio za vas najmoderniju mobilnu aplikaciju da biste nas lakše pratili i bili u toku sa svim vestima. Našu aplikaciju možete preuzeti za ANDROID i iPHONE

STIŽU RODE U DOM ROKVIĆA! Bojana porodičnom fotografijom potvrdila da čekaju još jednog ČLANA, čestitke pristižu sa svih strana!

Naime, Maja je poželela da napravi selfi, pa ju je Halid spontano uhvatio oko struka s leđa. I dok su se tako smejali i pozirali, oboje su se spontano okrenuli u nameri da jedno drugo poljube u obraz, ali je pao poljubac u usta.

Maja Nikolić i Halid Muslimović
foto: Printscreen/Instagram

– Maja se slatko nasmejala, a ni Halidu nije bilo ništa neobično što se ovo desilo. Oboje su se nasmejali i pozdravili njene pratioce. Mi u studiju smo se svi zagledali. Bilo nam je simpatično to što su se cokili u usta tako spontano – kaže izvor koji se našao na licu mesta.

  *Gledajte „Happy“ kablovske kanale i to: „Moje happy društvo“, „Moj happy život“, „Moja happy zemlja“ i „Moja happy muzika“.

Program se emituje kod kablovskih operatera „IrisTV“ i „Supernova“, a možete ih pronaći na sledećim kanalima:
„Moje happy društvo“ – IrisTV / 171 ; Supernova / 71
„Moj happy život“ – IrisTV / 172 ; Supernova / 72
„Moja happy zemlja“ – IrisTV / 173 ; Supernova / 73
„Moja happy muzika“ – IrisTV / 174 ; Supernova / 74

PREUZMITE MOBILNE APLIKACIJE

Gledajte “Happy” kablovske kanale i to: “Moje happy društvo”, “Moj happy život”, “Moja happy zemlja” i “Moja happy muzika”.

Program se emituje kod kablovskih operatera “IrisTV” i “Supernova”, a možete ih pronaći na sledećim kanalima: “Moje happy društvo” - IrisTV / 171 ; Supernova / 71 | “Moj happy život” - IrisTV / 172 ; Supernova / 72 | “Moja happy zemlja” - IrisTV / 173 ; Supernova / 73 | “Moja happy muzika” - IrisTV / 174 ; Supernova / 74

Ostavite komentar

Unesite pojam i stisnite enter